У наші дні рідкісний святковий стіл обходиться без делікатесу - фаршированих оливок. Експерти рекомендують спробувати зелені оливки з Італії з начинкою (сир, часник, мигдаль…)
Фаршировані оливки можна додавати в салати або їсти окремо. Оливки бувають з начинкою з лимонного крему, сиру, сушених помідорів, часнику, мигдалю, анчоусів або каперсів.
Оливки - одна з найпопулярніших закусок. Вони відмінно поєднуються як з іншими традиційними закусками - овочами, сирами, м'ясом і ковбасами, так і з більшістю безалкогольних та алкогольних напоїв - від пива до мартіні.
Багато господинь дуже часто додають оливки в салати і прикрашають ними свої страви, адже оливки чудово доповнюють гарячі м'ясні, рибні та овочеві страви, вносячи неповторну і вишукану смакову нотку. Крім того, з оливок можна приготувати незвичайні закуски.
Багато страв з оливок належать до італійської кухні, наприклад до кухні регіону Ascoli Piceno. Це, мабуть, одне з найвідоміших і популярних страв у провінції Marche. Для приготування використовуються місцеві великі м'які зелені оливки, які були відомі ще за часів Римської імперії. Однак фарширувати оливки почали значно пізніше, в ХVII столітті. Хоча оливки традиційно відноситься до категорії закусок, але так само їх часто подають у складі страви «Il fritto all'Аscolana» у поєднанні зі смаженими котлетами, артишоками. Як у будь-якого традиційного блюда, абсолютного єдиного рецепту не існує. Склад інгредієнтів можемо змінювати відповідно до особистих смаковими уподобаннями. Незмінними залишаються тільки оливки, м'ясо, сир .
Для того, щоб приготувати страви з фаршированими оливками зовсім не обов'язково летіти в Італію за оливками, ви можете придбати їх у нас, які для Вас ми доставляємо з Італії.