Справжній оцет виходить при зброджуванні винних залишків. Виготовляється він з двох видів: червоний і білий оцет. У складі кислого вина міститься багато ефірів, вони надають оцту приємний запах і аромат. Смак солодкуватий з нотками кислоти. Червоний оцет має більш насичений аромат і смак, ніж білий. Білий оцет в кулінарії може замінювати будь-які види білого вина.
У винному оцті міститься велика кількість корисних речовин. Саме тому області його застосування не мають кордонів.
Кулінарія займає перше місце в областях застосування оцту. Його часто використовують в якості заправки до салатів, а також при готуванні соусів. М'ясо, замариноване в оцті, стає м'яким, ніжним і соковитим, легко смажиться.
Оцет сприяє вимиванню з організму солей, шлаків та інших шкідливих відкладень. Відбувається це через хімічну реакцію між солями і кислотами, що містяться в оцті. Продукти взаємодії легко виводяться з організму.
Наш магазин pesto-italy.com.ua пропонує великий асортимент Винних оцтів імпортованих з Італії та інших країн Європи. На наших прилавках немає підробок! Тільки оригінал! А ціни на наші Винні оцти приємно Вас здивують.