Уточнити Пошук

Бальзамічний оцет Vulpi 540 мл
U90846

Бальзамічний оцет Vulpi 540 мл

Бальзамічний оцет Vulpi Бальзамічний оцет Vulpi об'ємом 540 мл — це високоякісний продукт, вигото..
133грн
Бальзамічний оцет Vulpi 960 мл
U90847

Бальзамічний оцет Vulpi 960 мл

Бальзамічний оцет Vulpi Бальзамічний оцет Vulpi об'ємом 960 мл — це високоякісний продукт, вигото..
178грн
Оцет бальзамічний Bonacini 500 мл
u86172

Оцет бальзамічний Bonacini 500 мл

Бальзамічний оцет Bonacini  Бальзамічний оцет Bonacini — це класичний італійський продукт, вигото..
115грн
Оцет винний білий Ponti pinot grigio 500 мл
U86781

Оцет винний білий Ponti pinot grigio 500 мл

Винний оцет Ponti Pinot Grigio Винний оцет Ponti Pinot Grigio — це вишуканий італійський оцет, ви..
276грн
Оцет винний червоний Ponti Сhianti 500 мл
U86780

Оцет винний червоний Ponti Сhianti 500 мл

Винний оцет Ponti Chianti Винний оцет Ponti Chianti — це вишуканий італійський оцет, виготовлений..
276грн
Оцет виноградний Acentino 1л
U25290

Оцет виноградний Acentino 1л

Винний оцет Acentino Bianco Винний оцет Acentino Bianco — це якісний білий винний оцет, який ідеа..
78грн 118грн
Показано з 1 по 6 із 6 (всього 1 сторінок)

Саме оцет — це продукт, у якому людина має потребу практично щодня. У побуті неможливо без нього обійтися. Унікальність полягає в тому, що він не вживається як окремий елемент, як страва, а йде в комплекті з іншими продуктами харчування. Часто використовується в процесі погашення соди для випічки та інших невеликих, але вагомих за значенням речах. Його додають у салати, щоб додати свіжості приготованій страві.

Цей натуральний продукт може бути небезпечний, якщо вживати його великими кількостями, адже має пекучі властивості. Такої перспективи краще уникати, інакше це може вартувати користувачеві тимчасових або довічних проблем зі смаковими рецепторами. Це відбувається за умови, що оцет буде дев'ятивідсотковий. Оптимальною вважається відмітка в 6%, знайти її можна на упаковці.

Перелік видів оцтів

Є безліч варіантів оцту в різних його втіленнях. Всі вони вживаються в їжу, але відмінністю є походження, запах і смак. І саме ця низка чинників стає вирішальною у процесі вибору продукції.

  • Бальзамічний. Цей тип оцту додають у готові страви безпосередньо перед подаванням їх на стіл. Найчастіше він виготовлений з винограду. Підходить для гострої їжі або м'ясних виробів.
  • Винний. Слугує основою для різних соусів. Буває білий і червоний, відповідно, з білого й червоного вина. У вишуканих рецептурах ним часто замінюють натуральний винний інгредієнт.
  • Рисовий. Раніше цей тип продукції був «приправою для багатих» через свої смакові якості. Він має тонкий і м'який смак. Часто експлуатують у процесі приготування суші.
  • Сливовий. Як будь-який фруктовий, видобувається способом скисання продукту.
  • Спиртовий. Підходить для консервування домашніх продуктів.
  • Яблучний. У разі вживання потрібною мірою цього оцту, люди, які страждають на цукровий діабет, підтримують рівень цукру в крові на прийнятному рівні.

Натуральні типи продукції допомагають у процесі зберігання продуктів. Це одна з причин, чому його додають у зелені салати та інші страви зі свіжих овочів. Різні продукти можуть сприяти приготуванню різної їжі. Важливо розуміти відмінності між усіма різновидами для максимально правильного їхнього застосування. Столовий оцет застосовують у кулінарних цілях без особливих хитрощів, адже це предмет побуту, який має бути в будь-якій кухні. Але, як свідчать відгуки, це може бути вишуканою заправкою до салатів, можливістю зробити зі звичайного вживання їжі щось особливе. Це справжня повноцінна приправа для різноманітності смаків. А вибір того чи іншого типу варто робити з огляду на особисті смакові переваги.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі