Італійські макарони (паста) давно і повсюдно стали одним з найпопулярніших продуктів у всьому світі. Зараз багато псевдояєчних макаронів. Ось склад однієї з них: «борошно пшеничне, крохмаль, сіль, яєчний порошок, харчова сода». Яєчний порошок у списку передостанній- це означає, що його в рецепті менше, ніж солі, і трохи більше, ніж соди. Важливо! За законом в Італії в яєчній пасті повинно бути не менше 4 яєць на 1 кг борошна. В яєчних макаронах, крім борошна з твердої пшениці має складатись лише з яєць (або яєчного порошку) і води.
Що стосується яєчної пасти, то італійці вважають її окремим різновидом. Мабуть, це правильно. У тісто додається яєчний порошок, який надає йому своєрідний смак, а локшина швидкого приготування ні за складом, ні за технологією виробництва не відрізняється від звичайних макаронів. Єдиний нюанс полягає в тому, що перед упаковкою вона проходить обробку гарячою парою. Завдяки цьому вона розварюється всього за пару хвилин. В Італії нараховують понад 300 різновидів пасти. У всьому світі найбільшу популярність завоювали спагетті (spago- «мотузка»).
У нас представлені яєчні макарони такими марками як: Barilla, Combino, COOP, GIGLIO, Carrefour, Tre mulini, CONAD, Tira dell, CONSILIA, De Cecco.
У нашому інтернет-магазині “pesto-italy” різноманіття італійської пасти. Ми постачаємо з Італії найпопулярніші види пасти. На нашому сайті Ви зможете замовити яєчні макарони, заглянувши у наш каталог товарів, та будь-яку іншу пасту ми зможемо Вам доставити за доступною ціною з Італії, без посередників. Смачного!