Італійські макарони (паста) прийнято виготовляти виключно з твердих сортів пшениці. Багато макаронів бувають іншого яскравого кольору. Вони виготовляються з додаванням харчових барвників. Серед харчових добавок популярно яйце (яєчні макарони або pasta all'uovo), шпинат (зелені макарони або pasta verde), помідори, буряк (фіолетові макарони або pasta viola), морква (червоні макарони або pasta rossa), зимовий гарбуз (помаранчеві макарони або pasta arancione), чорнила кальмара (чорні макарони або pasta nera), трюфелі (трюфельні макарони або pasta al tartufo) і чилі.
Кольорові макарони (паста) у нас представлені марками: Barilla, Combino, Dalla Costa, Deluxe, Tarall'Oro, Mmm.
Pasta colorata- кольорова паста. Кольоровою може бути практично будь-яка паста. Причому для фарбування використовуються лише натуральні інгредієнти. Такі як шпинат для зеленого кольору, помідори для червоного, гарбуз і моркву для оранжевого, буряк для розового. Отриманий колір ніяк не впливає на спосіб приготування пасти. Паста “Тальятелле” зелені: колір зелений “Тальятелле’’- довгої італійської пасти у вигляді смужок шириною 5-8 мм додає шпинат, який додають у тісто. Зелені тальятелле добре поєднуються з овочами або з м'яким козячим або овечим сиром. Паста “Фузіллі” кольорова: колір сухій пасті надають натуральні барвники. Для зеленого найчастіше використовується шпинат, для червоного різного ступеня насиченості- перець, буряковий сік або моркву. Чорну пасту виробляють з додаванням чорнила каракатиці. На смакові якості пасти ці добавки впливають, як правило, не сильно, хоча останній- чорний вид вважається делікатесним.
Надихайтесь Італією. Ви завжди можете купити у нас справжні італійські кольорові макарони (паста) за доступною ціною.