Показано з 1 по 1 із 1 (всього 1 сторінок)

Чечевиця або сочевиця в італійській кулінарії не втрачає свого власного характеру. Її додають до м'ясних страв і запіканки, до салатів. Вона багата на рослинний білок. Найбільш поширені сорти сочевиці- коричнева, червона, сорту «білуга» і пюї. Італійська сочевиця коричневого кольору і не розварюється. Взагалі мистецтво приготування салату, про існування якого багато хто не здогадуються, часто залежить від таких ось дрібниць. Сочевиця- традиційне новорічне блюдо, яке обов'язково має бути на святковому столі. Вважається, що її поїдання напередодні нового року принесе в сім'ю матеріальний достаток. Одне з найбільш ходових страв в італійський новий рік, яку в Італії називають множиною- ле лентік’є (це одночасно і назва чечевиці, і назва страви). Одним з оригінальних страв італійської кухні є суп з сочевицею, який Вас приємно здивує. Перше блюдо з сочевицею завжди виходить ситним, наваристим і таким зігріваючим в холодні осінні дні. Дуже смачний італійський суп з сочевицею і дрібною пастою. Італійська кухня багата на велику кількість оригінальних смаків і ароматів, вона відрізняється рясним використанням різноманітних приправ. У нашому інтернет-магазині італійських товарів «Pesto» чечевиця представлена таких фірм, як: Cornfarm, Campolargo за дуже вигідною ціною.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі