Пармезан / Парміджано Реджано 22 місяці витримки, виробництво Італія.
Італійський твердий сир, король сирів, зроблений з непастеризованого коров'ячого молока.
Склад: молоко, сіль, сичужний фермент.
Текстура: дрібнозернистий, кришиться при нарізанні.
Колір: солом'яний.
Смак: ароматний і ніжний, з пікантним присмаком.
Пармезан вживається як самостійне блюдо або використовується у вигляді добавок до пасти, піци, супів або салатів.
Парміджано реджано багатий вітамінами і мінеральними сполуками, відмінно засвоюється і є джерелом концентрованого білка.
Цікавий факт:
На півночі Італії кілька банків видають кредити під заставу сиру Пармезан. Такий спосіб кредитування почали застосовувати в 1950-х роках, він дозволяє сироварів уникнути фінансових труднощів в період дозрівання сиру.
Немає відгуків про цей товар.