Lasagne all'uovo (Лазіння) - 112
За давнім правилом, для приготування яєчної пасти De Cecco використовуються виключно натуральні свіжі яйця (близько 3-х днів після знесення), охолоджені до температури 2-3 ° С. Лазанья родом з північної і центральної Італії, мають форму у вигляді широких, плоских пластин шириною близько 95,00 мм, довжиною 178 мм і товщиною 0,78 мм. Це один з найдавніших видів макаронних виробів - з'явилася в 10 в. н.е. Найімовірніше, назва походить від латинського «Lagana», яке в свою чергу походить від грецького "laganon" (великий пласт тіста нарізаний смужками). Лазанья відмінно поєднуються з рагу по-неаполітанські з сиром «Рікотта» або з соусом з дичини. Рекомендований спосіб приготування, запікання в духовці, з різним складом начинки і соусом «бешамель».
Упаковка 500 г.
Енерг. цінність, ккал 365
Енерг. цінність, кДж +1545
Жири, г 3,9
з яких насичені 1,2
Вуглеводи, г 66,3
з яких цукру, г 2,9
Білки, г 14,7
Сіль, г 0,12
Харчові волокна, г 2,9
Зберігати бажано в сухому, прохолодному місці.
Час приготування 24 хвилини
Немає відгуків про цей товар.