Cuor di Cerelae Gullon - це розсипчасте печиво, приготоване з тіста на основі вівсяних пластівців і пшениці.
Високий вміст клітковини в поєднанні з низьким споживанням цукру робить його корисною і справжньою закускою.
Cuor di Cereali вигитовляється з використанням соняшникової олії з високим вмістом олеїнової кислоти, відомого своєю високою концентрацією вітамінів і антиоксидантів, а також високим вмістом клітковини.
Склад: вівсяні пластівці, пшеничне борошно, рослинне масло (соняшник з високим вмістом олеина), підсолоджувач (мальтит), рослинне волокно, розпушувачі (гідрокарбонат натрію, гідрокарбонат амонію), сіль, ароматизатор ваніль, антиоксиданти. Може містити сліди молока і сої.