Il tartufo di ennio Salsa Tartufata - цей продукт отримують шляхом змішування білих грибів, культивованих грибів, оливкової олії першого віджиму, літнього трюфеля, солі, аромату, а потім суміш перетворюють в соус.
Інгредієнти: білі гриби (боровики та споріднена група), культивовані гриби (agaricus bisporus), оливкова олія першого віджиму, трюфель літній (tuber aestivum Vitt.) 5%, сіль, аромат.
Він може містити сліди глютену, яєць і молока.
Без консервантів, без барвників
Спосіб зберігання: У нерозкритому вигляді: зберігати в прохолодному і сухому місці, подалі від джерел тепла та прямого світла.
Відкрита упаковка: залити маслом і охолодити при +4 ° C. Використати протягом кількох днів.
Показання до застосування: готовий продукт - відмінно підходить до м'яса, риби, овочів, каш, макаронних виробів, рису, омлетів, для приготування сільських страв і на те, що зберігає фантазія в дозі близько чайної ложки на порцію.
Органолептичні якості: характеристики білих грибів і літнього трюфеля
Харчова декларація: середні значення для 100 г продукту:
Немає відгуків про цей товар.