Соус Болоньєзе (італ. Ragu alla bolognese) - м'ясний томатний соус для італійської пасти родом з Болоньї. Традиційно готується зі свіжими тальятелле (різновид локшини) і зеленої лазаньєю. Менш традиційно болоньєзе подають з макаронами або іншими видами пасти. Іноді подають з картопляним пюре.
Термін придатності - близько 15 місяців після приобритения.
Зберігання в закритому (Фабричному) стані не вимагає холодильника.
Після відкриття банки рекомендується використовувати протягом 5 днів
і зберігати в холодильнику.
Спосіб приготування: розігрійте соус на повільному вогні або в мікрохвильовій печі.
Соуси готуються без використання консервантів. Після розтину зберігати в холодильнику не більше 5 днів.
Склад: помідори подрібнені 37,9%, томатна паста, цибуля 13%, яловичина 9,7%, свинина 9,7%, селера 4%, морква 3,5%, соняшникова олія, сіль, цукор, чебрець, екстракт шавлії, перець, лавровий лист 0,01%.
Харчова цінність 100 г продукту: білки - 5,0 г, жири - 4,0 г, вуглеводи - 4,5 м
Енергетична цінність 100 г продукту: 77 ккал (322 кДж).
Немає відгуків про цей товар.