Sugo alle Olive має натуральний смак і насичений смак і готується з томатної м’якоті, виробленої в Італії, оливкової олії першого віджиму без додавання ароматизаторів. Поєднання оливок Taggiasca і зелених оливок створює гармонійний букет смаків, результат майстерності шеф-кухаря Хайнца Бека, який ідеально підходить для простих і смачних страв. Оливка Taggiasca називається так тому, що її привезли з Сан-Коломбано до Таджії (IM) бенедиктинські ченці та поширили звідти. Протягом століть оливки Taggiasca поширилися по всій Італії завдяки щепленню, хоча основне вирощування завжди залишалося в провінції Імперія. Плоди цього сорту дуже ніжні, насичені смаком і додають рецептам характерність.
Немає відгуків про цей товар.