Італійський твердий сир також називають пармезан. Виробляється в деяких регіонах Італії (Парма, Реджо-Емілія і Модена і частина Болоньї). Виготовлено тільки з молока породи Брунальпій. В Італії Парміджано Реджано називають «королем сирів». Сир є одним з італійських продуктів найвищої якості. У сирі не повинно бути добавок, що робить його дуже багатим кальцієм, мінералами та вітамінами. Позначено SUB (захищене позначення походження). Менший розмір і інша форма Parmigiano Reggiano.
Формат «прямокутної палички» оригінальний і практичний. Спеціально розроблений для того, щоб легко натерти або нарізати звичайними шматочками.
Молочна продукція | |
Вага | 125 г |
Вид | Пармезан |
Витримка | 12 місяців |
Країна виробник | Італія |
Тип | Твердий сир |