Мікеланджело Парміджано Реджано – це справжній пармезан, який виготовляється лише з обраних регіонів Італії, Парми, Реджо-Емілії, Модеми та частини Болоньї.
Пармезан Мікеланджело має кілька сортів, що зберігаються від 12 місяців до 30 місяців. Сир смачний, свіжий, фруктовий і трохи солодкий, з твердою та зернистою консистенцією.
Географічно Parmigiano Reggiano захищений італійською авторизацією Consorzio Formaggio Parmigiano Reggiano, яка захищає пармезан від копіювання та забезпечує високу якість продукції.
Подається шматками, нарізаними або натертими в супах, соусах, з макаронами або як закуски.
Молочна продукція | |
Вага | 200г |
Вид | Пармезан |
Витримка | 12 місяців |
Країна виробник | Італія |
Тип | Твердий сир |