Пропонуємо Вашій увазі чудовий набір який в Італіії отрима назву – Дегустаційна доріжка: три великих італійця за столом.Це букет комбінацій сирів з ароматичною інтенсивністю і різними текстурами в поєднанні солодких і пряних фруктових соусів.
Дегустаційний набір Tre Grandi Italiani a Tavola - це гастрономічна подорож, щоб відкрити для себе перевагу італійських традицій DOP, ретельно відібраних Джованні Феррарі, щоб зробити приємність дегустації від типових і вишуканих продуктів прямо на вашому столі.
Вироблений тільки з овечого молока, зібраного в Лаціо, Сардинії і в тосканській області Гроссето, з типовим білим кольором, завдяки дозріванню більше 10 місяців, набуває інтенсивний аромат і злегка гострий та пікантний смак.
Виробляється тільки з молока, зібраного в Valpadana, ретельно витриманого більше 20 місяців, Сир набуває солом'яно-білого кольору. Аромат насичений,повний, з приємними нотками свіжої трави,аромат знаходиться в балансі між смаком і кислотністю.
Parmigiano Reggiano di Montagna проводиться з гірського молока з Альта-Валь-Таро (Парма), терпляче витриманого більше 30 місяців, сир з зернистою пастою інтенсивного солом'яного кольору набуває солодкий і пікантний смак і ароматний запах з нотками топленого масла сушені фрукти і цитрусові. Цей продукт походить з незабрудненій гірського середовища, справжнього оазису біорізноманіття, де корови харчуються тільки кормами з гірських районів, а вся обробка здійснюється в гірських районах Альта-Валь-Таро. Саме характерис цього середовища дозволяють створювати унікальний сир в своєму роді.
Дегустаційний набір Tre Grandi Italiani a Tavola доповнений соусами розробленими для посилення смаку витриманих сирів з солодкістю пряних солодких фруктових соусів на основі фруктів. Грушевий соус з його кислими нотками чудово поєднується з усіма трьома сирами, а соус з інжиру здатний розм'якшити зернисту і розсипчасту пасту з витриманих сирів.
Немає відгуків про цей товар.