Найнатуральнішим вважається олія extra virgin, отримана шляхом механічного холодного віджиму. В цьому випадку сировина зовсім не піддається обробці, і ви отримуєте справжній фреш з оливок. Така олія вважається найбільш корисною.
Пляшечка оливкової олії – справжня криниця вітамінів А, C, D, E, K. Крім того, в олії з оливок присутні мікроелементи, що зберігають молодість. Олеїнова кислота, що міститься в маслі, надає йому протизапального ефекту, що також є однією з основних переваг. Але найголовнішим доказом користі оливкової олії є високий рівень тривалості життя людей, що проживають у країнах, де його використовують майже у кожному приготовленому блюді.
Олія | |
Віджим | Холодний віджим |
Вид олії | Оливкова |
Об`єм | 5 л |
Країна виробник | Італія |
Немає відгуків про цей товар.