Оливкова олія Vesuvio extra vergine проводиться в Італії в невеликій провінції Салерно. Урожай збирають вручну, а олія віджимається шляхом холодного пресу. Олія di Oliva відрізняється низькою кислотністю і приємним фруктовим присмаком. Це дозволяє зберегти в ньому максимальну кількість корисних речовин і передати смакові якості оливок.
Оливкова олія Olio прекрасно підходить для заправки салатів і приготування соусів, її можна використовувати для запікання м'ясних і овочевих страв. Оливкова олія першого віджиму - це, в першу чергу, джерело жирних кислот. Продукт також містить вітаміни A, D, K, Е і антиоксиданти. При вживанні в їжу надає благодійний вплив на травну систему, зміцнює судини, покращує обмінні процеси. Оливкова олія також широко застосовується в косметології для поліпшення стану шкіри і волосся. Оливкова олія Olio Extra Vergine поставляється в жерстяній банці.
Олія | |
Віджим | Холодний віджим |
Вид олії | Оливкова |
Об`єм | 5 л |
Країна виробник | Італія |