Особливу корисність цієї олії забезпечує відсутність фільтрації, що дозволяє зберегти повний спектр вітамінів, мікроелементів і амінокислот.ЇЇ відрізняє неповторний насичений смак, густа консистенція і фруктовий аромат.
При виробництві нефільтрованої оливкової олії плоди оливок збирають при оптимальній зрілості і віджимають протягом 72-х годин.Традиційно, для НЕ фільтрування оливкової олії оливки збираються вручну. Одне з властивостей високоякісної олії – смак гіркоти, яка відчувається після ковтання. Може спостерігатися осад м’якоті оливок – це безпосередня ознака нефільтрованості.
Нефільтровану оливкову олію рекомендують вживати в сирому вигляді, в салатах, особливо добре підходить для риби і м’яса гриль.
Немає відгуків про цей товар.