Італійська оливкова олія Cirio Olio Extra Vergine di oliva non Filtrato - нефільтрована оливкова олія екстра-класу першого холодного віджиму. Особливу корисність цього масла забезпечує відсутність фільтрації, що дозволяє зберегти повний спектр вітамінів, мікроелементів і амінокислот. Його відрізняє неповторний насичений смак, густа концентрація і фруктовий аромат.
При виробництві нефільтрованої оливкової олії плоди оливок збирають при оптимальній зрілості і віджимають протягом 72-х годин.
Традиційно, для не фільтруваної оливкової олії оливки збираються вручну. Одна з властивостей високоякісної олії - смак гіркоти, який відчувається після ковтання, оскільки віджата вона з свіжозібраних оливок. Може спостерігатися осад м'якоті оливок - це безпосередній ознака не фільтрування.
Нефільтрована оливкова олія рекомендується для вживання в сирому вигляді, в салатах, особливо добре підходить для риби і м'яса гриль.
Нефільтрована оливкова олія - це основа середземноморської дієти, оливкова олія в даний час вважається ключовим елементом в лікуванні і профілактиці різних захворювань
Немає відгуків про цей товар.