Пропонуємо вашій увазі оливки без кісточки в оливковій олії. Смачний делікатес до святкового столу, прикрасить будь яке застілля. Закуска для гурманів, цінителів натуральних продуктів. Чудовий післясмак та якість продукту. Вважаються найсмачнішими і ароматними, хоча і невеликі за розміром. Дозрівають пізно - в січні, але треба зауважити, що багато жителів північних регіонів Італії збирають оливки ще й ранньою весною. Час дозрівання залежить від висоти оливкового гаю - чим вище, тим пізніше. З них роблять масло і більшість лігурійських страв готують саме на ньому. Колір готового продукту неймовірно вабить. Оливки вживаються також і в сирому вигляді.
Оливки | |
Вид | Без кісточки |
Немає відгуків про цей товар.