Pappardelle all'uovo (Паппарделле) - 101
Паппарделле родом з центральної і південної частини Італії, вони відносяться до довгих макаронних виробів. Мають плоске перетин шириною від 11 до 15 мм. Паппарделле особливо підходять для приготування рецептів з дичини. Також рекомендуються в рецептах на основі томатного соусу і сиру або з соусами кремової консистенції, які добре розподіляється по всій поверхні пасти.
Упаковка 250 г.
Енерг. цінність, ккал 379
Енерг. цінність, кДж 1604
Жири, г 4,7
з яких насичені 1,4
Вуглеводи, г 67
з яких цукру, г 2
Білки, г 15,8
Сіль, г 0,14
Харчові волокна, г 2,8
Зберігати бажано в сухому, прохолодному місці.
Час приготування 5 хвилин
Немає відгуків про цей товар.