Tagliatelle all'uovo (Тальятелле) - 104
Тальятелле належать класу довгою, плоскою в перетині або півплощини пасти, товщиною 0,55 мм і шириною 5,60 мм. Тальятелле родом з Емілія-Романья (Emilia), де є частиною гастрономічною і кулінарної традиції. Про походження пасти Тальятелле в регіоні Емілія, свідчить їх часте згадування в народних приказок місцевого населення. Тальятелле досить універсальні в приготуванні, можуть подаватися як різні страви і поєднуватися з різними видами соусів і приправ. Гарні - запечені під соусом в духовці. Відмінно поєднуються з такими інгредієнтами, як риба, молюски, вершкове масло. Так само добре поєднуються з білими соусами з м'яких сирів і вершків з додаванням каррі і шафрану.
Упаковка 500г.
Енерг. цінність, ккал 379
Енерг. цінність, кДж 1604
Жири, г 4,7
з яких насичені 1,4
Вуглеводи, г 67
з яких цукру, г 2
Білки, г 15,8
Сіль, г 0,14
Харчові волокна, г 2,8
Зберігати бажано в сухому, прохолодному місці.
Час приготування 3 хвилини
Немає відгуків про цей товар.