Trofie є одним із найпопулярніших видів макаронних виробів у лігурійській кухні та отримали свою назву від слова «strofissi?» — слова на генуезькому діалекті, яке означає «терти» — завдяки потираючим рухам рук, які надають цій пасті особливого звуженого вигляду. кінці та закручена форма. Незвичайне закручування корпусу та процес витягування бронзи дозволяють Trofie вловлювати та підсилювати кожен соус чи приправу для їх неперевершеного смаку. Традиційний рецепт поєднує макарони з генуезьким песто. Альтернативна версія, яка використовується також для інших видів пасти з песто, передбачає відварювання її з картоплею та зеленою квасолею. Інший дуже популярний рецепт, особливо в південній Італії, передбачає приготування песто з фісташкових горіхів і шпику (копченої шинки). Випускається в упаковках по 500 г.
Немає відгуків про цей товар.