Лазань - класична італійська страва, приготована зі спеціальних листів прямокутної форми. Лазань особлива тим, що начинки можуть бути вкрай різноманітні - у кожної господині вона виходить своя, особлива.
Листи для лазаньї Combino відрізняє те, що вони виготовлені з твердих сортів пшениці з додаванням яєць. Яєчні листи для лазаньї вважаються смачнішими - вони мають трохи більш щільну структуру і краще утримують в собі соус. Тепер приготувати справжню італійську лазанью не складе ніяких проблем.
Спосіб приготування: Листи лазаньї не варто попередньо відварювати. Лазанью з сухих листів тесту можна приготувати безпосередньо в духовій шафі, відповідно до обраного Вами рецептом. Зберігати в прохолодному, сухому місці, далеко від прямих сонячних променів. Склад: манна крупа з твердих сортів пшениці, яйця (20%).
Немає відгуків про цей товар.