Термін Penne в італійській мові означає гусяче перо, яке раніше використовувалося для письма і яке було зрізано на ухилі, щоб отримати кінчик із тонкою лінією. Формат, отриманий з гладкої або смугастої трубки пасти, різної довжини, має характерний діагональний зріз, типовий для пера.
Пенне — це одна з небагатьох форм макаронних виробів із певною датою народження: фактично в 1865 році виробник макаронних виробів із Сан-Мартіно д'Альбаро (Генуя) Джованні Баттіста Капурро попросив і отримав патент на машину для діагонального різання. Патент був важливим, оскільки він дозволяв нарізати свіжу пасту у формі ручки, не подрібнюючи її, у змінному форматі від 3 до 5 сантиметрів (половина пенне або пенне). У документі, що зберігається в Центральному державному архіві Риму, ми читаємо: « Досі неможливо було отримати діагональний розріз, окрім як ручними ножицями, метод, який, окрім того, що був надто повільним і дорогим, мав недолік, пов’язаний із виготовленням. нерівномірний розріз і подрібнення паст ».
Penne Piccole Lisces відмінно підходять для приготування сухих макаронних виробів, приправлених рагу з яловичини або свинини. Вони також чудово підходять до соусів на основі овочів, таких як баклажани, перець, кабачки та артишоки, або до більш химерних рецептів із лососем.
Макарони | |
Країна виробник | Італія |
Вага | 500г |
Основа | Пшенична |
Тип | гусяче перо |
Час приготування | 9 хвилин |
Упаковка | вакуумний пакет |
Немає відгуків про цей товар.