Походження Тортільоні неможливо з точністю віднести до того чи іншого регіону Італії. Вони належать сімейству сухий і короткою пасти, з прямим зрізом і ребристою (рифленої) поверхнею. Їх діаметр становить 11,3 мм, середня довжина 48 мм і товщина від 1,05 до 1,15 мм. Тортільоні відмінно поєднуються з насиченими м'ясними рагу, також як з підливами з помідорів або соусами з овочів і помідорів. Особливо підходять для приготування запіканок.
Упаковка 500 г, 3 кг.
Енерг. цінність, ккал 352
Енерг. цінність, кДж тисячу чотиреста дев'яносто три
Жири, г 1,5
з яких насичені 0,3
Вуглеводи, г 70,2
з яких цукру, г 3,4
Білки, г 13
Сіль, г 0,004
Харчові волокна, г 2,9
Зберігати бажано в сухому, прохолодному місці.
Час приготування до повної готовності 11 хвилин; аль денте 9 хвилин
Немає відгуків про цей товар.