Orecchiette (орекьетте) - 91
Вушка - це найтиповіший формат макаронних виробів регіону Апулії (Puglia). Має форму у вигляді круглого диска, з легким поглибленням в центрі, товщиною від 1,25 до 1,35 мм у центрі і від 1,38 до 1,45 по краях. За традиційним рецептом Апулії, Ореккьетте відварюють разом з брокколі або картоплею, і подають з соусом з помідорів і сиру «пекоріно» (сир з овечого молока).
Упаковка 500 г.
Енерг. цінність, ккал 352
Енерг. цінність, кДж тисячу чотиреста дев'яносто три
Жири, г 1,5
з яких насичені 14,6
Вуглеводи, г 70,2
з яких цукру, г 3,4
Білки, г 13
Сіль, г 0,004
Харчові волокна, г 2,9
Зберігати бажано в сухому, прохолодному місці.
Час приготування до повної готовності 11 хвилин; аль денте 9 хвилин
Немає відгуків про цей товар.