Lasagnette (Лазаньетте) - 202
Лазаньетте виникли в околицях Лігурії та Центральної і Південної Італії, відносяться до сімейства довгої пасти скрученої в «гніздо». Зазвичай мають плоске перетин товщиною 0,91 мм. Цей формат особливо підходить для приготування рецептів з використанням томатного соусу з прянощами або м'ясних соусів. Добре поєднується з гострими соусами або соусами з морепродуктів. Лазаньетте є частиною кулінарної традиції Лігурії і відмінно підходять для приготування перших страв, типових регіону Лігурії, на основі соусу "песто" (італ. Pesto - соус з базиліка, часнику, кедрових горіхів і сиру).
Упаковка 500 г.
Енерг. цінність, ккал 352
Енерг. цінність, кДж тисячу чотиреста дев'яносто три
Жири, г 1,5
з яких насичені 0,3
Вуглеводи, г 70,2
з яких цукру, г 3,4
Білки, г 13
Сіль, г 0,004
Харчові волокна, г 2,9
Зберігати бажано в сухому, прохолодному місці.
Час приготування 6 хвилин
Немає відгуків про цей товар.