Рис червоний нешліфований Risovi займає особливе місце в сімействі рисових культур. Червоний рис проходить мінімальну обробку, в ньому залишається зародок, що дозволяє пророщувати рисові зерна і вживати в їжу корисний продукт не тільки у вигляді страв з рису, а й свіжих паростків. Рис червоний має довге тонке зерно, колір від насиченого каштанового до червоного. Червоний рис ще називають лущеним, з зерен знімають тільки щільну оболонку - лушпиння, саме зерно залишається цілим. Червоний рис готується трохи довше, ніж звичайні сорти рису, тому рекомендується замочувати його в чистій воді на кілька годин перед приготуванням. Глікемічний індекс червоного рису невисокий, що робить його незамінним для харчування діабетиків і людей , що стежать за рівнем цукру в крові .
Немає відгуків про цей товар.