Рис традиційний довгозернистий Basmati (Рис Басматі) Gallo expresso basmati - з усіх сортів рису зерна Basmati (Басматі) найтонші і довгі, смак дуже ніжний, а у приготованого рису з'являється тонкий запах горіха і розсипчаста структура.
Рис Basmati (Басматі) містить масу корисних речовин - фолієву кислоту, клітковину, амінокислоти, крохмаль, залізо, фосфор, калій, тіамін, рибофлавін і ніацин. Якщо брати суху масу, то в складі є 70-80% крохмалю - він повільно перетравлюється, поступово засвоюється, тому забезпечує регулярне надходження глюкози в кров. А це дозволяє у діабетиків регулювати рівень цукру.
Варені зерна басматі не провокують збудження шлункової секреції, оскільки обволікають і захищають шлунок. Завдяки невеликому вмісту волокон в басматі його можна вживати при багатьох хворобах. Легке засвоєння організмом і відсутність холестерину робить басматі незамінним продуктом для тих людей, хто страждає серцево-судинними хворобами.
Готувати рис Basmati дуже просто і досить швидко - необхідно тільки покласти рис в ємність з гарячою водою, додати трохи оливкового масла і дрібку солі. Проварити рис хвилин 5-10, після чого зняти з плити, і ще хвилин 20 дати постояти - тільки після цього страву можна подавати на стіл. Коли басматі готується, він збільшується лише в довжину. Це обумовлює його незвичайну форму в готовому вигляді. При цьому зерна рису зберігають аромат, цілісність і стають розсипчастими.
Немає відгуків про цей товар.