Італійський рис для різотто Riso Carosio Originario ідеально підходить як в якості основного блюда, так і інгредієнта в різних кулінарних шедеврах. Зерна напівпрозорі з матовою серединою. Правильно зварений, він набуває необхідну кремоподібну консистенцію.
Рис - рід однорічних і багаторічних трав'янистих рослин сімейства Злаки; круп'яна культура. Рис містить в собі багато вітамінів групи В, вітаміни Е і РР, і різні необхідні людському організму мінерали, такі як марганець, калій, фосфор, кальцій, залізо, магній, мідь, селен і цинк. Є в рисі білок - від 4 до 7 грамів білка на сто грам сирого рису. А крім того, в рисі в достатку містяться складні вуглеводи. Вони скупчуються в м'язах людини, і вивільняють енергію саме тоді, коли вона потрібна. Рис багатий складними вуглеводами, які забезпечують довгостроковий приплив енергії в м'язові тканини організму. Споживання підвищеної кількості складних вуглеводів дозволяє знизити денну норму цукру і жирів без втрати енергії, необхідної організму людини. Зміст вуглеводів у рисі досягає 78%.
Білий рис - це рис, який пройшов усі стадії шліфування. Зерна такого рису мають гладку й рівну поверхню, характерний білосніжний колір і напівпрозорість, однак окремі зерна або їх частини можуть бути непрозорими, тому що вони містять дрібні бульбашки повітря. Він найбільш поширений і легко впізнаваний. За вмістом вітамінів і мінералів білий рис програє коричневому або пропареному рису, проте саме він є основним типом рису, що споживаються в усьому світі.
Основні | |
Тара | Картонна коробка |
Вага | 2 кг |
Країна виробник | Італія |
Немає відгуків про цей товар.