• Головна

  • Алкогольні напої

  • Безглютенова і безлактозна продукція

  • Засоби гігієни

  • Косметика

  • Побутова хімія

  • Продукти

  • Солодощі

  • Шпек Segata speck 1 кг


    Виробник: Segata
    Код товару: U86091
    Наявність: В наявності
    492грн
    Купити

    Традиційно Шпек готують у Верхньому Тіролі, на італійсько-австрійському кордоні. На вигляд продукт непримітний: плоский, довгастої форми, коричневого кольору (результат копчення). У розрізі Шпек має дуже апетитний вигляд: тонка смужка сала, а над нею - червоне м'ясо з "сіточкою" жиру.

    Має тонший і гармонійніший аромат, ніж копченості з півночі Європи, і водночас виразніший, ніж продукти з середземноморських областей. Шпек - сирокопчений продукт із невисоким вмістом жиру і солі. Кількість солі в ньому не перевищує 2%.

    Перед подачею на стіл приблизно на 1 годину залиште Шпек при кімнатній температурі.

    Готують Шпек із задньої свинячої ніжки. Кістки видаляють, м'ясо нарізають шматочками, просалюють, натирають меленим ялівцем, додають трохи часнику, чорного та гострого перцю і відправляють у коптильню. Коптять Шпек холодним способом (температура диму не більш як 20°С), потім щонайменше на півроку відправляють дозрівати в добре провітрювану комору. Готовий Шпек маркують гарячим клеймом.

    М'ясна продукція
    ГлютенБез глютену
    Країна виробникІталія
    ЛактозаБез лактози
    Вага1 кг
    Упаковкавакуумний пакет
    ВидШпек

    Немає відгуків про цей товар.