Це традиційна польська ковбаса із натурального м'яса. Żywiecka ковбаса – виготовлена із високоякісної свинини з шинкою. У м'ясо додають спеції та сіль, його традиційно коптять дубовим вільховим димом.
Родзинкою даної ковбаси є використання в рецептурі свинини трьох видів. Згідно з польською термінологією, вона належить до категорії напівтвердих ковбас. В результаті сушіння та копчення, продукт набуває яскравого аромату. Ковбасу можна використовувати як нарізку на бутерброди, особливо з помідорами.
Колір поверхні ковбаси – від коричневого до темно-коричневого. У розрізі колір м'яса – рожево-червоний. Смак і запах - характерні для використаної сировини та приправ. Багато хто знає, що Польща, як і Німеччина, славиться прекрасними ковбасами. Відкрийте собі унікальний смак живецької ковбаси.
Немає відгуків про цей товар.