Сьогодні салямі - це, перш за все, м'ясний продукт, який ретельно засолений, подкопчен, наповнений спеціями, жирком і витриманий. У міру в'ялення і дозрівання м'яса консистенція салямі стає більш щільною, а сіль в свою чергу, сприяє дозріванню м'яса і вбиває шкідливі мікроорганізми.
У сучасній Італії існує величезна кількість видів салямі, кожен з яких прив'язаний до конкретного регіону походження.
Салямі «nostrano» - сировялений ароматний італійський делікатес, проводиться з 100% свинини. Оболонка продукту покрита тонким білим природним нальотом. Салямі «ностранних» містить вкраплення жиру крупного помелу, володіє злегка гострим пікантним смаком, є відмінною закускою і інгредієнтом для піци або салатів.
Немає відгуків про цей товар.