Хамон El Maestro - справжній іспанський делікатес, що являє собою нарізаний тонкими скибочками сиров'ялений свинячий окіст. Хамон має дуже приємний аромат, ніжну текстуру та неперевершений смак. Скибочки хамона мають красивий бордово-коричневий колір, з вкрапленнями помітних світлих жирових прожилок. Це чудовий подарунок для будь-якого гурмана, а у поєднанні з гарним вином – чудове частування на святковий стіл.
У процесі виготовлення свинячий окіст засипають великою кількістю солі, потім кілька місяців висушують у підвішеному стані і починають процес в'ялення: під впливом мікрофлори м'ясо набуває характерних структур, смаку і аромату. Для виготовлення хамону серрано («гірський хамон») використовують породу білих свиней, витримка reserva відбувається 9 місяців. Вживають хамон нарізаним дуже тонкими скибочками, а нарізка хамона в Іспанії – це ціле мистецтво і фахівців, які роблять нарізку, називають кортадорами. Існує думка, що якість нарізки сильно впливає на смак продукту.
Хамон добре поєднується із солодкими фруктами (інжиром, динею, грушею або фініками), а також з маслинами. До хамону можна подати в міру солодке вино чи інші спиртні напої. Також іспанський хамон додають у різноманітні салати.
М'ясна продукція | |
Країна виробник | Іспанія |
Вага | 100 г |
Упаковка | вакуумний пакет |
Вид | Хамон |
Немає відгуків про цей товар.