Nocciolata — органічна паста з какао та фундука, виготовлена з ретельно відібраних інгредієнтів. Завдяки якості сировини та делікатному процесу виробництва Nocciolata виходить смачною і кремовою. Після років досліджень Rigioni di Asiago створили гармонійну та збалансовану за смаком та консистенцією рецептуру, яка передбачає використання лісових горіхів сорту Тонда Романа, найкращого какао та какао-масла, тростинного цукру, сухого знежиреного молока, соняшникової олії холодного віджиму, соєвий лецитин і натуральний екстракт бурбонської ванілі. Nocciolata Rigoni di Asiago не містить пальмової олії та гідрогенізованих жирів, ароматизаторів, консервантів, барвників, а також не містить глютену. Натуральна і смачна, віна ідеально підходить для сніданку та перекусу.
Немає відгуків про цей товар.