Кантучіні з мигдалем - відома традиційна мигдальна випічка з Італії. Понад п’ятдесят років ці кантучіні готуються за старовинним сімейним рецептом, який зберігає смаки минулого та неперевершеність сьогодення PAN DUCALE. Для створення цієї страви ретельно готуються найкращі інгредієнти. Ці хрусткі та золотисті кантучіні виходять у подвійному випіканні. Також ідеально підходить як доповнення до капучіно, еспресо, латте макіато та чаю.
Інгредієнти та інформація про алергію: цільнозернове борошно (35%), тростинний цукор-сирець (24%), мигдаль (20%), пастеризовані свіжі яйця, масло (коров'яче молоко), мед, сіль, бікарбонат амонію, натуральні ароматизатори.
Внаслідок обробки можуть міститися сліди інших горіхів або бобових, а також молока та пшениці.
Немає відгуків про цей товар.