Il Pandoro di Verona — італійський панеттоне, виготовлений за старовинним італійським рецептом. Висока якість і ніжний смак роблять його ідеальним десертом на будь-яке свято. Поєднання старовинної рецептури з сучасними технологіями призводить до виробу, який відрізняється від тістечок, які переповнюють ринок, а незвичайна упаковка робить його оригінальним подарунком.
Перед подачею пиріг повинен постояти не менше 1 години в теплому місці, найкраще біля обігрівача. Так буде смачніше. Ви також можете нарізати його шматочками, поставити в духовку на 2 хвилини (без конвекції, тому що він може пересохнути) і подавати теплим.
Склад: борошно пшеничне типу «0», яйця, цукор, масло вершкове, дріжджі натуральні, моно та дигліцериди жирних кислот, молоко сухе знежирене, масло какао, ароматизатори. В упаковці пакетик цукрової пудри для посипання.
Немає відгуків про цей товар.