Традиційна італійська святкова випічка – панеттон. Володіє неймовірно ніжною та повітряною текстурою, насиченим пряним смаком та ароматом. Створений за класичним італійським рецептом: на основі італійського борошна Манітоба з додаванням родзинок та карамелізованих апельсинових скоринок. Ідеально поєднується з кухлем гарячої кави, ароматного чаю або келихом шампанського. Варіант прикраси свята, а також вишуканого подарунка для рідних та близьких.
Історія традиційного для італійців великоднього кексу розпочалася у XIII столітті. Існує кілька версій появи солодощі. По одній панеттоні спік молодик, закоханий у дочку кондитера. Прагнучи перебувати поруч із коханою, він почав працювати в пекарні у батька дівчини. Щоб справити враження на кохану, він спік для неї солодкий пиріг із апельсиновими цукатами, який сподобався покупцям, і його почали продавати постійно.
Немає відгуків про цей товар.