Класичний італійський неперевершений панетон із золотистою повітряної консистенцією, дуже смачний і поживний, з цукатами та родзинками. Подайте чудовий пиріг до святкового столу і доставте непередаване задоволення Вашим рідним і близьким. А перед подачею не забудьте посипати цукровою пудрою. Велика сімейна упаковка, солодке задоволення. Смакує із кавою та чаєм.
Панеттоне (від італ. Panettone) - це традиційний італійський різдвяний кекс куполоподібної форми. Зовні він дуже схожий на наш паску (на Україні, доречі, панеттоне так і називають - італійська паска). Традиційно панеттоне готується на різдвяні свята з дріжджового тіста. У знаменитий пиріг додають родзинки, цукати, горіхи, зацукровані фрукти, мед, спеції, марципан. Перед подачею на святковий стіл його посипають цукровою пудрою, поливають глазур'ю, перев'язують стрічкою або обертають красивим папером.