Історія походження цих цукерок сягає своїм корінням у Францію. В 1850 один французький кондитер Сіроден придумав шоколадний крем, дуже смачний і вишуканий.
Крем назвали "ганаш" та почали широко використовувати у кондитерських виробах. Коли цей крем використовували як начинку для цукерок, прийшла ідея самих цукерок Шоколадний трюфель. Трюфеля ― бо форма цукерок нагадувала форму вишуканого гриба трюфель. Сьогодні цукерки шоколадний трюфель виробляють понад 20 країн, але законодавцем моди на цей смачний делікатес, звичайно ж, залишається Франція.
Найвищим досягненням створення трюфеля вважається приготування м'якого трюфеля. Технологія приготування дуже складна, але чудовий смак. Цукерка виходить м'якою і простягає в роті. Чудові трюфелі порадують чудовим смаком і послужать як гарний подарунок.
Немає відгуків про цей товар.