Соус болоньєзе (іноді його також називають м'ясним соусом або соусом Рагу) - це традиційний італійський соус, який зазвичай використовується для приготування пасти. Соус болоньєзе зазвичай готується з меленого м'яса яловичини або свинини, цибулі, селери, моркви, часнику, томатної пасти, червоного вина, оливкової олії та спецій.
Italiamo Ragu alla Bolognese/ традиційний м'ясний томатний соус Болоньєзе, родом із однойменного регіону Болонья на півночі Італії/ створений на основі добірних соковитих томатів, м'ясного фаршу, овочів і ароматних спецій/багатою текстурою та насиченим смаком з легкими нотками пряності/ ідеально підходить для швидкого та легкого приготування традиційної італійської пасти Болоньєзе в поєднанні з гніздами тальятеле, фетучині або класичними спагеті, а також неаполітанської піци та лазаньї/для 4 порцій/ абсолютно натуральний продукт/ соус не містить глютен і консерванти/100 г = 78 ккал/зручний формат: скляна баночка з кришкою надійно зберігає свіжість соусу надовго/400 мл
Немає відгуків про цей товар.