Вишукане скорочення бальзамічного оцту з соком малини, що надає стравам легку кислотність, а також гіркувато-солодкий, ароматний та ароматний смак. Ідеально підходить для заправки салатів, холодних кремів та прикраси страв.
Карамелізований соус-крем на основі бальзамічного оцту (60%) - це практично те ж саме, що і бальзаміко, за винятком того, що крем є набагато більш тягучим і густим продуктом. Володіючи неповторним ароматом і смаком, бальзамічний крем може бути використаний як заправки, так і прикраси для багатьох м'ясних, рибних або овочевих страв. чи натурального меду. У традиційній італійській кухні бальзамічний крем, так само, як і бальзамічний оцет, займає особливе місце. Навіть зовсім невелика його кількість надає стравам неповторності та пікантності. Для салатів італійці люблять готувати дуже смачну та ніжну заправку із суміші бальзамічного крему та оливкової олії. Така заправка, до речі, чудово поєднується і зі звичайним свіжим хлібом. Прекрасно поєднується бальзамічний крем і з сиром, який використовується при приготуванні різних салатів. Крім того, часто цей продукт додають і в свіжі фруктово-ягідні салати.
Країна виробника: Італія.
Немає відгуків про цей товар.