Гострий, пікантний смак горгонзоли збуджує апетит, тому її зазвичай пропонують в якості легкої закуски перед обідом або вечерею, підбираючи вино, відповідне сорту сиру. Горгонзола доречна і в кінці трапези, і на десерт, як неодмінна складова сирної тарілки.
Але цим застосування горгонзоли не обмежується. Вона є невід'ємним інгредієнтом багатьох супів, салатів і соусів. Смакові якості сиру прекрасно розкриваються в комбінації з фруктами, медом, багатьма овочами, шоколадом і т.д., але класичним є поєднання з волоськими горіхами і сиром маскарпоне.Сирні головки загортають у фольгу, щоб, з одного боку, зберегти вологу, а з іншого, не допустити надходження кисню щоб уникнути зайвого розростання плісняви. Після розтину оболонки і контакту сиру з повітрям грибок починає рости, але це нормальне явище, яке не впливає на якість продукту.
Немає відгуків про цей товар.