Цукор тростинний Everton zucchero - цукор тростинний Everton виготовляється в Італії з соків стиглої тростини. Сучасні технології виробництва і спеціальна технологічна процедура обробки дозволяють взяти від цієї рослини максимум корисних макроелементів та вітамінів, а також характерний прозорий коричневий колір і карамелиний післясмак. Досить дрібні крупинки пропонованого продукту добре розчиняються при невеликій температурі, та й просто тануть у роті. Тростинний коричневий цукор вважається набагато кориснішим, ніж звичайний. У ньому міститься дуже багато вітаміну В, залізо, магній, в яких так потребує наш організм. Також, цей цукор набагато солодший бурякового і має легкий карамельний відтінок і насичений аромат. Він відмінно підходить для того, що підсолодити улюблену каву або чай, оскільки не перебиває смак напою, а навпаки підкреслює його. Взагалі, в найдорожчих ресторанах Європи коричневий цукор називають чайним і подають виключно в дуеті з чаєм або кавою.
Немає відгуків про цей товар.