Оливки з кісточокою роблять з добірних незрілих плодів оливкового дерева. Для консервації використовується тільки зелені плоди оливок. З зрілих плодів чорного кольору готують оливкову олію, так як вони не підходять для приготування маринадів і солінь. Готові мариновані зелені оливки зберігають всі корисні речовини, що містяться в плодах оливкового дерева. Їх можна подавати на стіл як самостійне блюдо, а також використовувати для приготування салатів, піци, супів і других страв. Регулярне вживання зелених маринованих оливок допоможе зберегти міцне здоров'я дорослих і детей.
Зелені плоди також обробляються особливим чином перед маринуванням для того щоб видалити з них гіркоту. Тільки після цього зелені плоди заливають приготовленим розсолом зі спеціями. Готовий продукт розфасовується в скляні банки. Плоди не тільки смачні, а й поживні, завдяки волокнистій структурі легко засвоюються організмом. Багаті вітамінами групи В (тіамін, рибофлавін, ніацин, пантотенової кислотою, піридоксин), фолієвою кислотою, вітаміном Е, К, холін (вітамін В4). У них містяться мікроелементи: натрій, кальцій, калій (читайте в яких продуктах міститься калій), магній, фосфор, мідь, залізо, цинк, селен, олеїнова кислота.
Немає відгуків про цей товар.