Насправді, оливки – це універсальний плід, що поєднується з різними закусками, гарячими стравами і напоями. Встановлено, що щоденне вживання оливок знижує ризик розвитку захворювань серцево-судинної системи, зменшується ймовірність інфарктів і раку. Речовини, що містяться в оливках, зупиняють старіння організму.Оливки кладуть в салати, ними прикрашають мініатюрні бутерброди з пікантними або плавленими сирами і шинкою. Чорні оливки краще всього підходять до м'яса, зелені – до холодних рибних страв.Гарні оливки і як гарнір. Рибних, м'ясних, овочевих страв, соусів і супів вони надають пікантний смак. Дуже популярні коктейлі з оливками.Смачні, вишукані і корисні страви можна приготувати зі звичайних продуктів!
Немає відгуків про цей товар.