Оливки зелені в маринаді з кісточкою Bravo aceitunas bravas con hueso 900 г Іспанія
Насправді оливки — це універсальний плід, що поєднується з різними закусками, гарячими стравами та напоями. Встановлено, що щоденне вживання оливок знижує ризик розвитку захворювань серцево-судинної системи, зменшується ймовірність інфарктів і раку. Речовини, що містяться в оливках, зупиняють старіння організму.
Оливки кладуть у салати, ними прикрашають мініатюрні бутерброди з пікантними або плавленими сирами та шинкою. Чорні оливки найкраще підходять до м'яса, зелені — до холодних рибних страв.
Гарні оливки та як гарнір. Рибним, м'ясним, овочевим стравам, соусам і супам вони надають пікантного смаку. Дуже популярні коктейлі з оливками.
Немає відгуків про цей товар.