Головна
Алкогольні напої
Абсент
Бренді
Віскі
Вермут
Вино
Горілка
Джин
Лікер
Лікери та коньяки
Пиво
Ром, джин та текіла
Текіла
Безглютенова і безлактозна продукція
Засоби гігієни
Гель для душу
Дитяча косметика
Для гоління
Догляд за волоссям
Догляд за порожниною рота
Мило
Серветки і рушнички
Косметика
Ароматичні свічки
Дезодоранти
Для губ
Для обличчя
Креми
Парфуми
Побутова хімія
Для миття вікон
Для миття посуду
Для прання
Для чищення
Освіжувачі повітря
Продукти
Горіхи
Грінки крекер та чіпси
Дитяче харчування
Кава
Ковбаса та м'ясо
Консервації
Крупи
Макарони
Молочні продукти
Морепродукти
Новорічні подарунки
Олія
Оливки та маслини
Оцет
Приправи та спеції
Сири
Соки та напої
Соуси
Трюфелі
Чай
Подарункові набори
Солодощі
Вітаміни
Вафлі
Десерти
Джеми і повидло
Згущене молоко
Мюслі
Панеттони
Печиво
Солодощі без цукру
Цукерки
Шоколад
Шоколадна і арахісова пасти
Продукти
Оцет
Виноградний
Оцет виноградний Acentino 1л
Оцет виноградний Acentino 1л
Виробник:
Acentino
Код товару:
U25290
Наявність:
На складі
118грн
78грн
Купити
Опис
Виноградний оцет
Acentino
- це особливий вид виноградного оцту. Він виготовляється з білих сортів винограду з підвищеним вмістом цукру. Після ферментації і випарювання поміщається в бочки з дерева та "доходить" в них ще не менше 3 років.
Часто бальзамічний оцет плутають з винним. Винний і бальзамічний - не одне й те саме. Винний оцет - перебродило в оцет вино. Бальзамічний теж роблять з вина, але за спеціальною технологією, в спеціальних бочках і протягом багатьох років, а то й десятиліть, тому він набуває додаткові відтінки смаку.
Вживання бальзамічного оцту характерно, в першу чергу, для італійської кухні. Нотка бальзамико завжди пізнавана, хоча традиційно його застосовують в дуже невеликій кількості.
З бальзамико, змішаного з оливковою олією, виходить прекрасна салатна заправка з м'яким і тонким смаком. Таку заправку можна також подати в окремій піалі і вмочати в неї шматочки свіжого хліба, - це чудовий початок хорошого обіду.
Бальзаміко можна використовувати як компонент маринаду для м'яса і овочів - в обох випадках смак приготованого блюда виходить дуже тонким. Прекрасно відтіняє бальзамічний оцет морепродукти - наприклад, салат з авокадо і креветками або рис з кальмарами. М'ясо теж отримує іншу смакову забарвлення завдяки додаванню оцту: хороший результат виходить, якщо скропити їм м'ясо в процесі смаження.
Класичним поєднанням є додавання бальзамико в салати з сиром, наприклад, в середземноморський салат з листя зеленого салату, помідорів і м'якого сиру.
Характеристики
Оцет
Вид оцту
Виноградний
0 відгуків
Немає відгуків про цей товар.