Бальзамічний оцет Ponti Aceto Balsamico di Мodena виробляється з особливих сортів винограду, вирощених в окрузі Модена. Особливі кліматичні умови і способи зберігання під час бродіння додають йому, дуже темний колір, специфічний аромат, густу консистенцію і неповторний збалансований кисло-солодкий смак, з відтінками деревини, використовуваної для виготовлення бочок для бродіння. Перед відходом на продаж якість оцту неодмінно тестується спеціальної кваліфікованої комісією і лише з її позитивного рішення приправа може носити горде звання бальзамічного оцту.
Країна виробник: Італія
Об'єм: 500 мл.
Cуществуют жорсткі стандарти навіть для упаковки, сортування продажу, аж до того, якої форми повинна бути пляшка, і яка пробка і фольга буде використана. Рецепт виробленого оцту унікальний і в найсуворішій таємниці зберігається ще з минулого тисячоліття. Бальзамик використовується як добавка до м'яса на грилі, рибі, як приправа до салатів, для приготування соусів і заправок, маринування овочів, м'яса дичини та птиці.
В 100 г. продукту міститься:
білки - 12,1 м
вуглеводи - 72,0 м, в тому числі цукру - 2,6 м
жири - 1,5 г., в тому числі насичені - 0,4 м
баластні речовини - 2,5 м
натрій - 1,81 мг.
Оцет | |
Вид оцту | Бальзамічний |
Немає відгуків про цей товар.